Sponsoren

GSBC AMOR biedt bedrijven en particulieren diverse mogelijkheden om met onze club samen te werken. Een overzicht van deze mogelijkheden vindt u hieronder:

-       Shirtsponsoring middels een logo op ons clubshirt

-       Advertentie in ons clubblad, de “Sjots”, dat 6 maal per jaar uitkomt en advertentie in de toernooibladen van onze toernooien

-       Logo op onze homepage en logo en tekst op deze pagina

-       Reclameborden bij alle thuiswedstrijden

-       Naamgeving van één of meerdere competitieteams


Wilt u graag met GSBC AMOR samenwerken, maar staat uw voorkeur voor een type samenwerking niet in bovenstaande lijst? Wij horen graag van u via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lustrumsponsor

GSBC AMOR bestaat alweer 55 jaar en dit betekent dat er een lustrum aan zit te komen! Vanaf 12 tot en met 18 mei van 2019 zal de hele week in het teken staan van allerlei leuke activiteiten. Dit is wederom een mooie kans om onze feestelijke samenwerking met Feestwinkel XL kracht bij te zetten. Het thema van het lustrum zal later bekend worden, maar dat neemt niet weg dat er tegen die tijd bijpassende outfits en attributen bij www.feestkleding365.nl zijn te halen. Alle leden van AMOR krijgen 10% korting, dus een kijkje nemen is zeker de moeite waard! De kortingscode is op te vragen bij het bestuur.

 

 

Borrels en diners


Schimmelpenninck Huys

Wij organiseren onze borrels en diners in het Hotel Schimmelpenninck Huys. Iedere eerste woensdag van de maand komen wij hier samen voor de algemene ledenborrel. Daarnaast biedt het Schimmelpenninck Huys ons de mogelijkheid om diners met verschillende thema's, zoals het Kerstdiner, te organiseren.

We organize our socials and diners in the Hotel Schimmelpenninck Huys. Every first Wednesday of the month we come together for the general members social. Furthermore, the Schimmelpenninck Huys provides the opportunity to organize different themed dinners, like the Christmas Dinner.