Sponsoren

GSBC AMOR biedt bedrijven en particulieren diverse mogelijkheden om met onze club samen te werken. Een overzicht van deze mogelijkheden vindt u hieronder:

-       Shirtsponsoring middels een logo op ons clubshirt

-       Advertentie in ons clubblad, de “Sjots”, dat 6 maal per jaar uitkomt en advertentie in de toernooibladen van onze toernooien

-       Logo op onze homepage en logo en tekst op deze pagina

-       Reclameborden bij alle thuiswedstrijden

-       Naamgeving van één of meerdere competitieteams


Wilt u graag met GSBC AMOR samenwerken, maar staat uw voorkeur voor een type samenwerking niet in bovenstaande lijst? Wij horen graag van u via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Schierkamp sponsor

Het jaarlijkse schierweekend staat weer voor de deur: een weekend vol gezelligheid, activiteiten, spelletjes en drank van 21 tot en met 23 april. Het thema is dit jaar 'Proud to be Fout', dus dit is de uitgelezen mogelijkheid om je beste outfit aan te trekken! Op www.feestwinkelxl.nl zijn de gekste outfits te vinden die perfect in het thema passen. Alle leden van AMOR krijgen 10% korting, dus neem vooral een kijkje! De kortingscode is op te vragen bij de bestuursleden.

 

Kledingsponsor


Fleet Nederland is de kledingsponsor van GSBC AMOR. Fleet is een nieuw badmintonmerk op de Europese markt, maar reeds meer dan 30 jaar bekend in Azië. Neem gerust een kijkje op fleet-nederland.nl. De clubkleding van GSBC AMOR wordt vanaf seizoen 2014-2015 geleverd door Fleet Nederland. Fleet is trots de komende jaren deze gezellige en competitieve club te mogen ondersteunen bij het bereiken van haar doelstellingen.


BorrelsTante Truus is onze borrelkroeg. Elke maand organiseren we hier een leuke borrel. Behalve dat je hier meer dan 30 verschillende soorten bier kunt drinken, wordt er ook regelmatig live muziek gespeeld. Daarnaast zenden zij ook alle grote sportevenementen uit op grote schermen. Kenmerkend voor Tante Truus is dat zij een wisseltap hebben met telkens een nieuw biertje! Bovendien kun je ook hier je personeelsfeest, afscheidsreceptie of ander feestje geven. Tante Truus heeft een Facebookpagina die we jullie aanraden te liken!


Etentjes en activiteiten


Bij Restaurant Tekinev (Gelkingestraat 24) kun je heerlijk genieten van Turkse gerechten. Tekinev heeft de kwaliteit van haar gerechten hoog in het vaandel staan. GSBC AMOR zal dit seizoen een aantal keren etentjes organiseren om deze lekkere gerechten met haar leden te kunnen delen. Naast dineren kun je bij restaurant Tekinev ook heerlijk lunchen.

 

Bij Tapasco kun je genieten van lekkere Spaanse tapas en bij Cantina Mexicana kun je heerlijke Mexicaanse gerechten eten. AMORianen krijgen 20% korting op hun eten als je hier op zondag, maandag, dinsdag of woensdag gaat eten. Op donderdag tot en met zaterdag is de korting 10%. Zeg van te voren wel dat je van GSBC AMOR komt. De korting die je als AMORiaan ontvangt, wordt uitbetaald aan GSBC AMOR. Je kan maximaal 3 niet-leden meenemen die ook deze korting ontvangen. Bij Tapasco geldt de korting niet op het onbeperkt tapas eten. Leden kunnen onbeperkt van deze kortingsactie gebruik maken gedurende het gehele seizoen nadat ze de Facebook-pagina van het desbetreffende restaurant geliked hebben.


Sjots sponsoren

De volgende sponsoren ondersteunen ons om ons clubblad uit te kunnen brengen:

 
Tuinenga Kapsalon is van oudsher een kapsalon voor de man.
Een modern ingerichte kapsalon op een prachtig plekje aan de Westerhaven in het centrum van de stad Groningen.
Een gemoedelijke sfeer en vakkennis staan bij ons hoog in het vaandel.
In de loop der jaren hebben wij ons bedrijf uitgebreid met een aparte dameskapsalon, een schoonheidssalon, een nagelstudio en visagie.
Ook voor een ontspannende massage of een complete metamorfose kunt u bij ons terecht.
Toekomstige bruid en bruidegom bieden wij op maat gemaakte arrangementen.
Tuinenga Kapsalons, Hoendiepskade 1, 9718 BD Groningen. Tel.: 050-3133650 en E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Groningen Sport Revalidatie
Kardingerweg 48
9735 AH Groningen
www.groningensportrevalidatie.nl

Bel direct met ons om een afspraak te plannen: 06-29410851 / 06-50637498

Wij als Groningen Sport Revalidatie zijn zeer verheugd, om badminton vereniging AMOR, te kunnen ondersteunen op sportmedisch gebied! Groningen Sport Revalidatie is de specialist op het gebied van sportfysiotherapie en revalidatie na operatie. GSR heeft zijn sportfysiotherapiepraktijk op Kardinge in het Alfa College naast de kartbaan. Wij hebben zeer ruime ervaring op het gebied van diagnostiek en behandeling bij sportblessures. Al meer dan 10 jaar bieden de sportfysiotherapeuten van GSR hoogwaardige zorg bij sport blessures en bij revalidatie na operatie. Wij volgen daarom zeer regelmatig allerlei cursussen en congressen in binnen- en buitenland. Uiteindelijk gaat het om de juiste inhoud van de behandeling die mede bepalend is voor het beste resultaat! Sinds 2006 kan iedereen met een blessure direct bij de sportfysiotherapeut terecht zonder verwijzing van een (huis)arts. Voor verdere diagnostiek werken we nauw samen met het de sportartsen van het SMA (Sport Medisch Adviescentrum) en Sportgeneeskunde UMCG. Zie onze website voor verdere informatie: www.groningensportrevalidatie.nl

Met sportieve groeten,

Roelof Boekema, sportfysiotherapeut / sportleraar tel: 06-29410851

Klaver-Jan Middelweerd, sportfysiotherapeut / sportleraar tel: 06-50637498Overige sponsorenUnitedConsumers sponsort GSBC AMOR! Als grote groep consumenten krijgen we bij consumentencollectief UnitedConsumers korting op onze vaste lasten als, stroomaardgasauto verzekeringenzorg verzekering en mobiele telefonie.