Sponsoren

GSBC AMOR biedt bedrijven en particulieren diverse mogelijkheden om met onze club samen te werken. Een overzicht van deze mogelijkheden vindt u hieronder:

-       Shirtsponsoring middels een logo op ons clubshirt

-       Advertentie in ons clubblad, de “Sjots”, dat 6 maal per jaar uitkomt en advertentie in de toernooibladen van onze toernooien

-       Logo op onze homepage en logo en tekst op deze pagina

-       Reclameborden bij alle thuiswedstrijden

-       Naamgeving van één of meerdere competitieteams


Wilt u graag met GSBC AMOR samenwerken, maar staat uw voorkeur voor een type samenwerking niet in bovenstaande lijst? Wij horen graag van u via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Schierkamp sponsor

Het jaarlijkse schierweekend staat weer voor de deur: een weekend vol gezelligheid, activiteiten, spelletjes en drank van 21 tot en met 23 april. Het thema is dit jaar 'Proud to be Fout', dus dit is de uitgelezen mogelijkheid om je beste outfit aan te trekken! Op www.feestwinkelxl.nl zijn de gekste outfits te vinden die perfect in het thema passen. Alle leden van AMOR krijgen 10% korting, dus neem vooral een kijkje! De kortingscode is op te vragen bij de bestuursleden.

 

Kledingsponsor


Fleet Nederland is de kledingsponsor van GSBC AMOR. Fleet is een nieuw badmintonmerk op de Europese markt, maar reeds meer dan 30 jaar bekend in Azië. Neem gerust een kijkje op fleet-nederland.nl. De clubkleding van GSBC AMOR wordt vanaf seizoen 2014-2015 geleverd door Fleet Nederland. Fleet is trots de komende jaren deze gezellige en competitieve club te mogen ondersteunen bij het bereiken van haar doelstellingen.


Borrels en diners

Schimmelpenninck Huys

Wij organiseren onze borrels en diners in het Hotel Schimmelpenninck Huys. Iedere eerste woensdag van de maand komen wij hier samen voor de algemene ledenborrel. Daarnaast biedt het Schimmelpenninck Huys ons de mogelijkheid om diners met verschillende thema's, zoals het Kerstdiner, te organiseren.

We organize our socials and diners in the Hotel Schimmelpenninck Huys. Every first Wednesday of the month we come together for the general members social. Furthermore, the Schimmelpenninck Huys provides the opportunity to organize different themed dinners, like the Christmas Dinner.