Bestuursleden gezocht

Op vrijdag 7 oktober zal de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering (ALV) plaatsvinden. Op deze ALV zullen Marjolein en Klaas Arjen aftreden als bestuurslid; dat betekent dat we nieuwe bestuursleden zoeken voor de functies technisch lid en voorzitter. Dit biedt jullie de mogelijkheid om een fantastisch bestuursjaar aan je studententijd toe te voegen! Een bestuursjaar is niet alleen een jaar waarin je veel leerzame ervaringen opdoet, maar bovenal een ontzettend leuk en gezellig jaar. Omdat de functies technisch lid en voorzitter vrijkomen, hier het een en ander op een rijtje wat deze functies inhouden:

Technisch lid

Als technisch lid ben je verantwoordelijk voor alles wat met trainingen en competitie te maken heeft, met name de trainingsindeling en teamindeling voor de competitie. Je neemt ook plaats in de Technische commissie waar de trainers en competitieleider in zitten. De trainingsindeling maak je in overleg met de trainers, en in overleg met de competitieleider regel je alle competitiezaken. Bij het regelen van de training- en competitiezaken onderhoud je ook nauw contact met de ACLO en het Sportcentrum over de trainingstijden en de tijden en data van onze thuiswedstrijden. Naar eigen voorkeur en in overleg met je andere bestuursgenoten kan je ook nog 1-2 andere commissies ondersteunen.

Voorzitter

Als voorzitter stuur je je bestuursgenoten aan, leid je bestuursvergaderingen en de algemene ledenvergaderingen, en ben je het gezicht van de vereniging, zowel binnen als buiten AMOR. Naast het aansturen van je bestuursgenoten ondersteun je ze ook waar mogelijk en nodig. Daarnaast draag je de algehele verantwoordelijkheid voor het reilen en zeilen van AMOR. Verder is het handig om de contacten met de ACLO, het Sportcentrum, en andere badmintonverenigingen (BC GO in het bijzonder) te onderhouden. Net als de andere bestuursleden ondersteun je als voorzitter naar voorkeur ook andere commissies.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een van deze functies dan horen we dat natuurlijk graag! Voor vragen over de functie technisch lid kan je contact opnemen met Marjolein (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), voor vragen over het voorzitterschap kan je contact opnemen met Klaas Arjen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen